Mest voor Olijfboom

Mest voor olijfboommest voor olijfboom

Olijfboom Haaren, voorheen De Bergerie, is gespecialiseerd in olijfbomen en andere mediterrane bomen en planten. In een periode van ruim 15 jaar hebben wij  tussen de 3500 en 4000 olijfbomen afgeleverd in Nederland, België en Duitsland. De olijfbomen worden geïmporteerd uit Spanje, omdat met name de binnenlanden (het gebied in de regio Cordoba, Sevilla en Granada) in de winter vorstperioden kent.

Dentro Olivo/Kunst olijfboom Er is veel vraag naar om een olijfboom binnen te houden. Echter een olijfboom stelt hoge eisen aan lucht, licht, vochtigheid, temperatuur en ventilatie. Luisvorming en bladuitval slaan dikwijls toe. Hiervoor heeft Olijfboom Haaren speciaal voor binnen de Dentro Olivo ontwikkeld. De Dentro Olivo is een kunst olijfboom, gemaakt van een originele olijfstam, deze olijfboom vraagt geen enkele vorm van onderhoud. De binnenolijf is niet te onderscheiden van een echte olijfboom. De Dentro Olivo is ideaal voor woonkamer, kantoor, horeca, ziekenhuizen, beurzen, showroom etc. De kunstolijfboom is verkrijgbaar in vele maten, vanaf een klein olijfboompje tot een karakteristieke oude olijfboom. Ook kunt U zelf een oude olijfstam uitzoeken, waar dan uw eigen binnenolijf op wordt gemaakt. Vraag naar de mogelijkheden: olijfboomhaaren@outlook.nl

Mediterrane bomen Populair zijn ook onze vijgenbomen, citrusbomen en druivenstronken.

Inheemse planten en bomen Het laatste decennium heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot centrum voor kuipplanten. Daartoe behoren uiteraard ook de inheemse planten als bamboe, lavendel, hortensia en vele andere.

 

Potten en bakken De mediterrane bomen geven de voorkeur aan plaatsing in een pot of bak. Wij bieden een ruim assortiment potten en bakken in elke maat.

Service en verzorging Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij adviseren over de invulling van uw wensen, rekening houdend met de ruimte en ligging van de locatie. Wij verzorgen het transport en helpen bij de plaatsing. Uiteraard leveren wij ook de juiste grond en de ingrediënten om de bodem te verbeteren en te bemesten.


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.