Mestpakket voor olijfbomen, druiven en vijgen Groot

15.50

Organische mestpakket

Dit pakket bevat een flacon met 15 tabletten meststof, 100 gram biovin en 150 gram kalk en kost € 15.50

Beschrijving

Deze flacon bevat 15  21-grams tabletten en zijn geschikt voor alle pot-, kuip- en hangplanten en in het bijzonder ook voor olijfbomen, druiven, vijgenbomen en andere mediterrane planten. Bovendien bevat dit pakket 100 gram biovin en 150 gram kalk. Het totaal geeft een ideale mix voor olijfbomen, vijg en druif.

Deze tabletten bevatten organische meststof in combinatie met stikstofbindende en fosfaatvrijmakende bacteriën en natuurlijke humuszuren. De stikstof wordt vertraagd afgegeven (en is daarmee dus langzaam werkend).

Dit mestpakket is geschikt voor nieuwe en bestaande planten en is voldoende om deze planten gedurende een jaar te bemesten. Mest toevoegen kan altijd, maar het is het beste om dit eenmaal per jaar bij de start van het groeiseizoen (maart/april) te doen. De plant heeft vervolgens de rest van het jaar voldoende voeding.

De gunstige bodembacteriën verbeteren de kwaliteit van de grond en dragen bij aan een goede opname van de meststoffen zonder dat de meststoffen uitspoelen. De unieke combinatie zorgt voor een gezonde groei en gezonde grond.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mestpakket voor olijfbomen, druiven en vijgen Groot” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.