Mestpakket voor olijfbomen, druiven en vijgen Klein

10.50

Organische mestpakket

Dit pakket bevat een flacon met 8 tabletten meststof, 70 gram biovin en 100 gram kalk en kost € 10.50

Beschrijving

Deze flacon bevat 8  21-grams tabletten en zijn geschikt voor alle pot-, kuip- en hangplanten en in het bijzonder ook voor olijfbomen en andere mediterrane planten. Bovendien bevat dit pakket 70 gram biovin en 100 gram kalk. Het totaal geeft een ideale mix voor olijfbomen, vijgenbomen en druiven.

Deze tabletten bevatten organische meststof in combinatie met stikstofbindende en fosfaatvrijmakende bacteriën en natuurlijke humuszuren. De stikstof wordt vertraagd afgegeven (en is daarmee dus langzaam werkend).

Dit mestpakket is geschikt voor nieuwe en bestaande planten en is voldoende om deze planten gedurende een jaar te bemesten. Mest toevoegen kan altijd, maar het is het beste om dit eenmaal per jaar bij de start van het groeiseizoen (maart/april) te doen. De plant heeft vervolgens de rest van het jaar voldoende voeding.

De gunstige bodembacteriën verbeteren de kwaliteit van de grond en dragen bij aan een goede opname van de meststoffen zonder dat de meststoffen uitspoelen. De unieke combinatie zorgt voor een gezonde groei en gezonde grond.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mestpakket voor olijfbomen, druiven en vijgen Klein” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.