Olijfboom Ø28-30 H 180cm (nieuwe collectie)

Olijfboom met een stamomtrek 28 tot 30 cm en 180 cm hoog, €150 – €225

Categorie:

Beschrijving

Olijfboom met een stamomtrek 28 tot 30 cm en 180 cm hoog, €150 – €225.

Omstreeks 10 april verwachten wij onze nieuwe collectie olijfbomen uit Spanje. Deze olijfbomen met een stamomtrek variërend van 28 tot 30 cm en een hoogte van 180 cm zullen wij dan ruim op voorraad hebben. 

Onze olijfbomen komen uit Andalusië en kennen daar ook vorst van ca 10-12 graden onder nul. Ze zijn daardoor goed bestand tegen onze winters. Wordt het bij ons kouder dan deze temperaturen dan hebben wij beschermingshoezen en verwarmingslint in ons assortiment. Wij kunnen u adviseren over het beste gebruik van deze beschermingsproducten.

De olijfboom vraagt weinig onderhoud. Wij adviseren u in het voorjaar mesttabletten, speciaal ontwikkeld voor mediterrane bomen, toe te voegen (om deze te bestellen, klik hier). Dit hoeft u dus maar eenmaal per seizoen te doen. Verder af en toe wat water afhankelijk van de weersomstandigheden.

We hebben een aanzienlijk aantal bomen in deze maat. Dat is fijn omdat u dan zelf de boom kunt komen uitkiezen. Wij staan u graag te woord. Komt u daarvoor langs tijdens de openingstijden of maakt u een afspraak via deze link.