Olijfboom, prachtig vertakt Ø 50 cm

295.00

Een prachtig vertakte olijfboom met een stamomtrek van ca 50 cm. Totale hoogte 240 cm, wijdte van de kruin ca 140 cm. €295.

Beschrijving

Een prachtig vertakte olijfboom met een stamomtrek van ca 50 cm. De totale hoogte is 240 cm, de wijdte van de kruin is ca 140 cm.

Deze olijfbomen komen uit Andalusië en kennen daar ook vorst van ca 10-12 graden onder nul. Ze zijn daardoor goed bestand tegen onze winters. Wordt het bij ons kouder dan deze temperaturen dan hebben wij beschermingshoezen en verwarmingslint in ons assortiment. Wij kunnen u adviseren over het beste gebruik van deze beschermingsproducten.

De olijfboom vraagt weinig onderhoud. Wij adviseren u in het voorjaar mesttabletten, speciaal ontwikkeld voor mediterrane bomen, toe te voegen (om deze te bestellen, klik hier). Dit hoeft u dus maar eenmaal per seizoen te doen. Verder af en toe wat water afhankelijk van de weersomstandigheden.

We hebben nog een aanzienlijk aantal bomen in deze maat. Dat is fijn omdat u dan zelf de boom kunt komen uitkiezen. Wij staan u graag te woord. Komt u daarvoor langs tijdens de openingstijden of maakt u een afspraak via deze link.